Газета «День» в 20-й раз проводить міжнародну фотовиставку, метою якої стало створення своєрідного «фотомоніторінгу» життя України.

Адміністрацією КП «Володимирський ринок» підтримано фотомистецтво та вручено нагороду відомому херсонському фотографу Олесандру Корнякову

 

Газета «День» в 20-й раз проводить міжнародну фотовиставку, метою якої стало створення своєрідного «фотомоніторінгу» життя України. Тому невипадково в цьому році вона отримала назву «Фото першої шпальти».

Для участі у конкурсі з різних куточків України та зарубіжжя до редакції поступило більше 3000 робіт різних фотографів. На виставці представлено 280 робіт, в тому числі і дитячі. Саме вони дуже вразили відвідувачів своєю майстерністю та креативністю, вмінням підмічати яскраві моменти життя. Молодий фотограф Денис Грищук, якому всього 11 років, за фотороботу «Добрий ніс» отримав декілька нагород.

Ідею заходу підтримали багато партнерів: організацій та підприємств, представників консульств та політичних партій, суспільних організацій, депутатів, в тому числі і Володимирський ринок. Адміністрацією КП «Володимирський ринок» підтримано фотомистецтво та вручено нагороду відомому херсонському фотографу Олесандру Корнякову за його фотороботу «У мережі».

КП «Володимирський ринок» протягом 4 років вселяко підтримує бійців, що несуть нелегку службу в зоні АТО, саме тому, що Україна має бути незалежною та міцною державою.

Олександр Сергійович Литвин, директор КП «Володимирський ринок зауважив: «В цей нелегкий для України час українські військовослужбовці виконують свій обов’язок та стоять за захисті інтересів нашої держави, але вони не перестають бути звичайними людьми, що прагнуть зберегти зв’язок з коханими людьми, родиною, друзями. Тому ми обрали фотографію «В мережі», що поєднала у собі військову мужність, зухвалість та прості людські цінності, що притаманні кожній людині». Ця фоторобота була відмічена не тільки нашим ринком, а ще й представництвом НАТО в Україні.

Володимирський ринок бажає фотографу Олександру Корнякову натхнення, творчої наснаги та створення цікавих та унікальних фотосвітлин.

Последние Статьи
 Політика та Cертифікат на систему керування безпечністю харчових продуктів (НАССР)
Адміністрація Комунального підприємства "Володимирський ринок", користуючись нагодою, із задоволення ...»
17.07.2023    Просмотров: 61
ІНФОРМУЄ ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
                            &n ...»
05.07.2023    Просмотров: 54
Звіт про управління комунального підприємства "Володимирський ринок" за 2022 рік
Звіт про управління комунального підприємства "Володимирський ринок" за 2022 рік ...»
13.06.2023    Просмотров: 78