Ювілей Володимирський ринок відсвяткував в коло своїх друзів.

Багато відомих людей прийшли на святковий вечір, серед них були підприємці, депутати Верховної Ради України, Київської міської ради, представники Київських Інститутів та Університетів, музею м.

1 грудня 1888 року Київська Міська Управа дала дозвіл на відкриття нового ринку біля Церкви с. кн. Володимира. Ця подія відбулася за проханням киян, перегортаючи сторінки стародавніх документів знаходиш наступні строки: «106 домовласників подали прохання про відведення давно вільної та по розташуванню зовсім зручною площі біля Церкви св. Володимира під облаштування базару так украй необхідного для нас по числу жителів і віддаленості Троїцького базару».

Йшли роки ринок змінювався, змінилося і його місцезнаходження, розширився асортимент, але протягом всього часу залишилися незмінними якість товарів, гостинність та доброзичливість підприємців – продавців.

Ювілей Володимирський ринок відсвяткував в коло своїх друзів. Багато відомих людей прийшли на святковий вечір, серед них були підприємці, депутати Верховної Ради України, Київської міської ради, представники Київських Інститутів та Університетів, музею м. Києва, багато журналістів, представники fashion – індустрії: стилісти, моделі, іміджмейкери, модельєри, письменники.

Багато теплих слів було сказано про Володимирський ринок гостями. Так депутат КИЇВРАДИ, Голова Постійної Комісії Київської міської Ради з питань торгівлі, підприємництва та регуляторної політики Олександр Бродський згадував, що в 90-х роках Володимирський ринок був самим модним ринком столиці, де можна було придбати унікальні, по міркам того часу, речі.

В переклик цих слів, наступні гості іміджмейкер Альона Приходько та Віра Ховаєва провели свої майстер-класи та розповіли всім бажаючим таємниці стилістів про те, як правильно розкрити свій образ через привабливий одяг.

Стиліст-модельєр Віра Ховаєва підкреслила, що у будь-якому віці можна виглядати шикарно. Завдяки порадам дизайнера ви можете приховати свій вік, підкреслити свою індивідуальність: «Жіноча привабливість тільки тоді сильна, коли вона природна та стихійна».

Іміджмейкер Альона Приходька розповіла про п’ять кроків для створення гармонійного образу жінки. Свою презентацію вона створила, обравши 20-річну модель Вікторію та використовуючи одяг павільйонів Володимирського ринку.

Віра та Альона упевнені, що одяг павільйонів Володимирського ринку такий же модний та привабливий, як і в торговельних центрах столиці. Думку fashion- спеціалістів розділяли їх моделі. У Віри Ховаєвої вони були особливі – Аліса Шереметьєва та Ярослав Андерсон – люди с най можливими здібностями та учасники шоу «Битва екстрасенсів».

Поділилися інтересні факти про Володимирський ринок гості-історики.

Декан інституту історичної освіти Національного педагогічного університету імені Драгоманова Тетяна Мелещенко розповіла про створення та розвиток ринку у 19 столітті. Замісник директора музею м. Києва Люта Т.Ю. у своєї презентації показала розвиток столиці та району Нової Будови.

Виконуючий обов’язки директора департаменту промисловості та розвитку підприємництва Київської міської державної адміністрації Денис Пікалов побажав Володимирському ринку успіху та процвітання.

Последние Статьи
 Політика та Cертифікат на систему керування безпечністю харчових продуктів (НАССР)
Адміністрація Комунального підприємства "Володимирський ринок", користуючись нагодою, із задоволення ...»
17.07.2023    Просмотров: 61
ІНФОРМУЄ ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
                            &n ...»
05.07.2023    Просмотров: 54
Звіт про управління комунального підприємства "Володимирський ринок" за 2022 рік
Звіт про управління комунального підприємства "Володимирський ринок" за 2022 рік ...»
13.06.2023    Просмотров: 78