31-1 вересня Володимирський ринок приймає участь у Фестивалі Кави

Розкрити каву всебічно допоможуть конкурси, майстер-класи, арт-виставки, перформанси, цікаві спікери та професійні баристи

31-1 вересня Володимирський ринок приймає участь у Фестивалі Кави. Володимирський ринок завжди дивував своїх покупців різноманітністю товарів та послуг. Один з цікавих напрямків – авторська кухня. Вона представлена на ринку Авторською цукернєю та кооперативом Cheesemania.

Авторська цукерня виготовляє десерти без цукру з додаванням свіжих ягід та фруктів, випікає домашнє печиво, пропонує хрусткі французькі круасани, смачні струдлі та багато іншого.

Сheesemania на фестивалю запропонує відвідувачам різноманітні сети з натуральних фермерських сирів Гільдії ремісничих сироварів з коров’ячого, козиного, овечого молока, витримані та молоді, а також спробувати найсмачніший халумі. Локацію Володимирського ринку можна буде знайти серед кав’ярень біля першого корпусу на ВДНГ.

Розповімо про інші цікавинки фестивалю. Кава - це не тільки напій, але й засіб для спілкування та пізнання майбутнього, засіб для створення та підтримки краси, гарного настрою, розвиток творчої наснаги та багато іншого.

Розкрити каву всебічно допоможуть конкурси, майстер-класи, арт-виставки, перформанси, цікаві спікери та професійні баристи.

Зазирнемо у майбутній фестиваль.

Для тих, хто бажає скоштувати вишукану каву та дізнатися про нові кавові напої організатори запрошують відвідати 30 міських кав’ярень. Вони представлять міні-версії своїх закладів. До смачної кави всі бажаючи можуть скуштувати смачні смаколики: авторську випічку, десерти, різноманітні солодощі.

Кава стимулює енергію та творчу наснагу, але в той самий час сама виступає в якості засобу для реалізації творчих задумів та найсміливих фантазій. Переконатися в цьому відвідувачів спробує студія «Безмежність», що запропонує виразити почуття та емоції за допомогою какового живопису.

Малювати можливо не тільки на картинах, але й покривати своє тіло візерунками.  що будуть виготовлені професійними майстрами підкреслять індивідуальність та особисті смаки людини.

На фестивалі учасники зможуть зробити кухіль своєї мрії на гончарному кругу від гончарної студії KUST.

Пригощаючись запашною кавою, відвідувачі зможуть зазирнути у своє майбутнє в шатрі професійної ворожки Всеукраїнської Асоціації Ізотерики «Мілар». Можливо отримати індивідуальне пророцтво та спробувати відразу два види ворожінь: на кавових зернах та на гущі.

А знайти своє кохання можливо на експрес-побаченні, що відбудеться протягом двох годин. Впродовж цього часу потенційні партнери спілкуватимуться один з одним. Потім удвох насолоджуватися світовими хітами від учасниць шоу «Голос країни» - Маші Погуляй, Олени Товстоногової, кавер групи CAVA band та інструментального колективу The Oscar Wild. Згадати романтичну зустріч допоможе яскраве фото у зоні «Кавова плантація», або в куточку справжнього Провансу від фотостудії «Пандора».

Якщо кава надихає на роздуми про життя і своє призначення у всесвіті, то фотовиставка «Будь любим» саме той захід, що зможе надихнути на нові події у житті, реалізувати приховані мрії та підштовхнути на довгоочікувані зміни.

Фотовиставка буде представлена командою Кураж Базару і нараховує 46 різних історій: людей із інвалідністю, різним кольором шкіри, сексуальною орієнтацією, світоглядом, способом життя, звичками та перевагами.

Якщо кава для людини є професійною темою, то організатори запропонують спробувати себе як в теоретичних знаннях так і в професійній майстерності, ознайомитися з інноваційним обладенням.

Свої теоретичні знання можна випробувати в Квесті від Questoria. Новий формат квесту передбачає цікаве занурення в море нової інформації та емоцій, знайомств і відчуттів. Крім того, на сцені пройдуть тематичні вікторини та безпрограшні конкурси.

Якщо є бажання дізнатися про кавові новини, то лекторій працюватиме упродовж двох днів, де кавові експерти та кращі баристи Києва ділитимуться особистим досвідом, будуть розвінчувати міфи, що пов’язані з кавою, проговорюватимуться світні тренди.

Відчути драйв батла баристів відвідувачі зможуть на турнірі Barista Games — а саме Sensory Battle і Barista Twins Battle. Цей захід відрізняється від класичних чемпіонатів та буде цікавим як для профі так і кофеманам.

Новітнє обладнення буде представлено в павільйоні. Крім того можливо буде ознайомитися з новими аксесуарами та гаджетами, придбати у локальних обсмажувальників різноманітні суміші кавових зерен.

Не забули організатори про наймолодших відвідувачів заходу. Саме для них на Кава Квест Фест працюватиме зона за участю героїв улюблених мультфільмів з конкурсами, естафетами, цікавими іграми та веселою дитячою дискотекою. Тут також проходитимуть дитячі майстер-класи: малювання піском, декорування імбирних пряників, аплікації кавовими зернами та інші. Дитині можна показати, як вирощується кава і зробити знімок на тлі кава-дерев, мішків і кошиків. Маленьким ласунчикам будуть до смаку ярмаркові різноманітні смаколики та чудові сувеніри: корисні солодощі, імбирні пряники, смажені горіхи всіх видів, еко-чіпси.

Кава квест Фест – це настрій, виконання мрій та приємне спілкування! Приєднуйтеся до заходу разом з Володимирським ринком!

Последние Статьи
 Політика та Cертифікат на систему керування безпечністю харчових продуктів (НАССР)
Адміністрація Комунального підприємства "Володимирський ринок", користуючись нагодою, із задоволення ...»
17.07.2023    Просмотров: 61
ІНФОРМУЄ ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
                            &n ...»
05.07.2023    Просмотров: 54
Звіт про управління комунального підприємства "Володимирський ринок" за 2022 рік
Звіт про управління комунального підприємства "Володимирський ринок" за 2022 рік ...»
13.06.2023    Просмотров: 78