В кінці липня цього року Володимирський ринок став однією з локацій для зйомок багатосерійний проект «Слід»

В п’ятницю 11 вересня глядачі побачать перші 4 серії – початок історії

                 В кінці липня цього року Володимирський ринок став однією з локацій для зйомок багатосерійний проект «Слід». Весь сюжет фільму ми зможемо побачити вже в вересні цього року. В п’ятницю 11 вересня глядачі побачать перші 4 серії – початок історії, в якій розкажуть, що таке агентство ОСА, чим воно займається і як створювалося. А з 14 вересня «Слід» щоденно з понеділка по четвер буде розслідувати нові справи о 15:30 та 16:30.

Скажемо декілька слів про серіал та дізнаємося більше про акторів.

«Слід» -  українська адаптація відомого формату компанії TeleAlliance Israel. Кожна серія – нова заплутана справа. Зйомки проекту в розпалі. Мова серіалу – українська. Визначаємо причини, чому варто подивитися детективний серіал на СТБ.

1. Одну з головних ролей, капітана поліції, спеціаліста зі зброї, балістики, трасології, старшого оперуповноваженого, слідчого-оперативника Катерину Червону, зіграла зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» Антоніна Хижняк. А заступника ОСА, підполковника поліції, старшого оперуповноваженого Віктора Шаблія, зіграв актор театру та кіно Борис Георгієвський. Саме він зіграв батька Катерини Вербицької у відомій костюмованій драмі «Кріпосна».

2. Для української адаптації у знімальному павільйоні побудований офіс вигаданої організації «ОСА»: лабораторія, переговорна кімната, морг, тир, кімнати для допитів, кухня для відпочинку та кабінети співробітників. В декораціях використовуються найактуальніші матеріали та технології. Навіть сучасні сенсорні тач-скрін монітори, розроблені з використанням спеціального софту. Вони дають можливість працювати з інформацією на великому сенсорному полотні. До речі, для масового продажу такі екрани з’являться не раніше 2023 року.

3.Для «Сліду» проведений найбільш чисельний кастинг в історії України: 10 тисяч професійних і непрофесійних акторів із різних країн проходили проби.

4.Олексій Суровцев зіграв майора спецназу, старшого оперуповноваженого, слідчого-оперативника Тараса Римаря. Олексій більше 15 років займався плаванням, але хотів стати… стриптизером. Після закінчення школи поступив до Дніпропетровського інституту фізкультури. Через деякий час йому вдалося стати танцівником еротичного жанру. Зараз він відомий публіці як Mr. Strike. Підти в сферу кіно та театру Олексій вирішив не так давно, але завдяки таланту і оригінальній зовнішності він в цьому активно розвивається.

5. На зйомках Антоніна Хижняк вже встигла зламати ногу – їй поставили титанову пластику, але вона з біллю продовжила зніматися. Ці серії неможливо пропустити.

6. До речі, одна з головних героїнь Альбіна Перерва, яка зіграла біолога, експерта-криміналіста Альбіну Панчук, насправді закінчила Національний авіаційний університет за спеціальністю екобіотехнології. Що, звичайно, зараз допомагає в роботі на майданчику. А Олена Вознесенська, яка зіграла судмедексперта та патологоанатома Марію Небесну, вчилася в Харківському університеті МВС.

Последние Статьи
 Політика та Cертифікат на систему керування безпечністю харчових продуктів (НАССР)
Адміністрація Комунального підприємства "Володимирський ринок", користуючись нагодою, із задоволення ...»
17.07.2023    Просмотров: 61
ІНФОРМУЄ ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
                            &n ...»
05.07.2023    Просмотров: 54
Звіт про управління комунального підприємства "Володимирський ринок" за 2022 рік
Звіт про управління комунального підприємства "Володимирський ринок" за 2022 рік ...»
13.06.2023    Просмотров: 78