14 травня на території КП «Володимирський ринок» була введена в роботу туманоутворююча рамка РД-8

КП «Володимирський ринок» - перше торгове підприємство України, що використовує туманоутворюючу рамку РД-8 для знезараження

14 травня на території КП «Володимирський ринок» була введена в роботу туманоутворююча рамка РД-8. Інноваційний бізнес-проект запровадило ТОВ "А3Tech-Україна" у середині квітня цього року. КП «Володимирський ринок» стало першим торговим підприємством України, що використовує його для знезараження.

фото Борис Корпусенко, Євген Лоюк

Принцип роботи туманоутворюючої рамки - це розпилення сумішей у вигляді туману для дезінфекції одягу та відкритих частин тіла людини. Спочатку новий бізнес-проект планувався для допомоги лікарям, що працюють зі хворими на Сovid-19.

Представник ТОВ "А3Tech-Україна" так описує актуальність розробленого обладнання: «Лікар, виходячи з палати хворого, може нести на своєму костюмі цей вірус. І навіть, дотримуючись усіх норм безпеки, лікар може «підчепити» вірус, знімаючи свій костюм, яким би непроникним для інфекції не було це вбрання. Тому корисним було б дезінфікувати костюм при виході із палати, ще до зняття його.

В цьому випадку наша рамка знижує в рази вірогідність зараження». Хоча випуск обладнання налагодили 16 квітня, зараз 150 медичних об’єктів вже користуються цим обладнення: приваблива ціна, легка в користуванні рамка допомагає стримувати небезпечний вірус.

Чому КП «Володимирський ринок» зацікавився цією пропозицією? В період пандемії не тільки медики стикаються з хворобою Сovid-19. Кожна людина може переносити на собі та своєму одязі вірус. Крім того, ринок реалізовує товар, що пакується у різноманітну тару, на поверхі якого може потрапляти та знаходитися певний час вірус. Рамка РД-8 допоможе повністю обеззаразити тару, одяг чи взуття людей. Що до розчину, який використовується у рамці, то основними вимогами дезінфікуючої рідини э безпечність для людини.

Дезінфікуючий засіб з рамки потрапляє на відкриті частини тіла людини, тому КП «Володимирський ринок» дуже ретельно відбирав її, звертаючи увагу на склад, документи якості. Дезінфікуюча рідина є біоорганічним антисептиком. Вона протиалергенна, має протизапальну та ранозагоювальну дію, виконує антимікробну, бактерицидну та фунгіцидну дію.

«Безпека та здоров’я людей понад усе», - цей заклик, що підтримується багатьма українськими компаніями, став своєрідним девізом і КП «Володимирський ринок». Короновірус змінив світ, але створення інноваційних технологій та впровадження певних заходів, що є вкрай необхідними для відповіді виклику пандемії, впровадження соціальних ініціатив бізнесом, об'єднують всіх українців навколо цінності життя та ведуть до припинення хвороботворного вспалоху.

 

Последние Статьи
 Політика та Cертифікат на систему керування безпечністю харчових продуктів (НАССР)
Адміністрація Комунального підприємства "Володимирський ринок", користуючись нагодою, із задоволення ...»
17.07.2023    Просмотров: 61
ІНФОРМУЄ ДЕРЖАВНА СЛУЖБА УКРАЇНИ З НАДЗВИЧАЙНИХ СИТУАЦІЙ
                            &n ...»
05.07.2023    Просмотров: 54
Звіт про управління комунального підприємства "Володимирський ринок" за 2022 рік
Звіт про управління комунального підприємства "Володимирський ринок" за 2022 рік ...»
13.06.2023    Просмотров: 78